مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

موضوع پرونده در رابطه با حمل سلاح گرم و استفاده از آن هست .
شخصی که اتهام بر ایشون وارده سال قبل بعد استفاده از سلاح و تیر اندازی که به کسی هم آسیبی وارد نشده
خودش را معرفی میکنید
عنوان اتهام در رای اولیه دادگاه علاوه بر حمل و استفاده از سلاح گرم خرید و فروش هم اضافه شده که اینطور نبوده
طبق رای دادگاه 2 سال حبس مقرر شده
متهم با استفاده از وثیقه که سند ملکی بوده
اجرا احکام را به تعویق انداخته
الان ابلاغیه مزایده سند امده سند توقیف شده
متهم در حال حاضر خودشو معرفی نکرده

سواا من این هست که آیا ؛
امکان تعویض سند در شرایط حاضر هست ؟ اگر هست در چه صورتی ؟
اگر متهم خودش را معرفی کند چه شرایطی پیش رو دارد ؟
آیا امکان تغییر رای قطعی دادگاه با استفاده از اعاده دادرسی هست ؟؟

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

خیر
نیاز به مشاوره تلفنی دارید
پس از مطالعه دادنامه میتوان نست به اعاده دادرسی و ارسال پرونده به دیوان عالی کشور نظر داد،