مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی پرونده نظامی

چطوری باید پیگیر پرونده نظامی بشیم.
2ساله با وثیقه آزادم ولی خبری از دادگاه به دستم نرسیده. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه رمز پرونده را دارید از طریق سایت عدل ایران و اگه ندارید باید حضورا مراجعه کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer