مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

با سلام حدود یک سال است از همسرم جدا شدم و یک واحد آپارتمان بصورت سه دانگ سه دانگ داریم که زوج در آن بدون رضایت زوجه زندگی میکند و برای اینکه مهریه ندهد توسط خواهرش ملک را توقیف کرده و من نمیتوانم تقاضای افراز هم بدهم و به دادگاه مراجعه کردم دادگاه حکم پلمپ ملک را داده ولی من به پول سه دنگ خودم نیاز دارم و زوج حاضر به فروش هم نیست که بفروشیم و همینطور ملک توقیف خواهرشه و از طرف دیگر توقیف دادگاه شده و نه میشود استفاده کرد و نه میشود فروخت لطفا کمک کنید راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

تقاضای الزام به فک رهن بخواهیید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک رهن باید تنظیم کنید در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید