مشاوره حقوقی رایگان - فضای کوچه بن بست

با سلام و احترام
ما در داخل کوچه ای بن بست با سه خانه ویلایی به مدت بالای چهل سال هست زندگی می کنیم . البته همسایه های دیگه هم قدیمی هستند. چند سالی هست به مشکلی مواجه شدیم. از اینکه کوچه ای کوچک و بسیار خلوت هست و شب تاریک میباشد در طول روز پاتوق افراذ غریبه شده. در هر ساعت از شبانه روز ماشین وارد کوچه می شود. و پاتوقی برای مسائل غیر اخلاقی و سر و صدا شده است. به خصوص در شب ها که باعث سلب آسایش برای من شده است. چون اتاق خواب سمت کوچه می باشد. از این رو تصمیم به نصب تابلویی در خصوص عدم ورود افراد متفرقه چه با وسلیه چه بدون وسیله به کوچه گرفتیم. سوال اینجاست ماده قانونی وجود دارد که طبق آن در تابلو نوشته شود ؟ چه اعلانی از نظر قانونی می توان در تابلو نوشت ؟

با سپاس

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مزاحمتی ایجاد شده یا میشود می‌توان از آنها شکایت کرد