مشاوره حقوقی رایگان - محروم کردن وراث درجه سوم از ارث

با سلام آیا امکان محروم کردن عموزادگان از ارث وجود دارد؟ بنده هیچ وارث درجه اول و دومی ندارم و فقط چند عمو زاده دارم که سالهاست با آنها ارتباطی ندارم میخواستم بدانم آیا امکان دارد در وصیت نامه ام قید کنم بعد از مرگ تمام دارایی ام به خیریه مورد نظرم واگذار شود و عمو زادگان هیچ ارثی از من نبرند و اگر از این طریق نشد چه راه حل های دیگری وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
خیر
ارائه راهکار مستلزم گفتگوی متقابل است.

موفق باشید.

ساره خادمی

ساره خادمی :

طبق آنچه که شما در سوال فرمودید در فرضی که هیچ وارثی در طبقات اول و دوم ندارید،دارایی شما به بستگان طبقه سوم خواهد رسید و در صورتی که در وصیت بخواهید اموال را وقف کنید تنها تا یک سوم اموال را می توانید وقف کنید.
بنابراین توصیه میشود اموال تان را به کسانی که مایل هستید ،صلح عمری کنید تا بعد از فوت به آنها منتقل شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما نمی توانید وراث را از ارث محروم نمایید
وصیت تملیکی تا 1/3 نافذ است
شما می توانید اموال خود را به دیگران منتقل نمایید یا وقف نمایید و تملیک ، مشروط به بعد از فوت شما باشد
و ..
.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محروم کردن خیر

اما روش های دیگر جهت نیل به مقصود وجود دارد