مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

15 سال پیش پدرم ضامن یه آقایی شد و سند منزل رفت در رهن بانک این اقا از اول قسط نداد چندین سال پدرم درگیر این ماجرا بود و ما مجبور شدیم خانه رو بفروشیم پول بانک بدیم ما از اون آقا 200 میلیون چک داریم برگشتی زدیم و چند نفر دیگه هم شکایت کردن و انداختن زندان اوین ایشون با سند جعلی ازاد شد و ما دیگه نتونستیم ایشون پیدا کنیم پدر من هم فوت کردن
قبل فوت چند تا وکیل گرفته اونا هم نتونستن کاری انجام بدن الان بعد از چندین سال میخایم یکی از ما خواهر برادرها بریم دنبال طرف چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز قطعا شما میتونید حکم علیه ایشون بگیرید اما پیدا کردن ایشون یا اموال متعلق به ایشون با خودتونه و وکیل هیچ کمکی نمیتونه در این زمینه به شما بکنه

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید مطالبه چک ومبلغ پرداختی بابت ضمانت وام به نرخ روز روانجام بدید پس از صدور حکم قطعی با استعلام از راهور ، بانک مرکزی ، پلیس راهور و ثبت شرکتها ، ثبت اسناد نسبت به توقیف اموال پیدا شده اقدام کنید ودرصورت پیدانشدن اموال اخذ حکم جلب ودستگیری محکوم در کل کشور وحتی ممنوع الخروج کردنش از کشور. البته توجها به نیاز پیگیری مداوم ودفاعیات فقهی وحقوقی جهت اخذ حکم لازم درصورت صلاحدید پیشنهاد میشود وکیل بگیرید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)