مشاوره حقوقی رایگان - خانه ملک پدری

خانه ملک پدری را چند تیکه کاغذ داریم که ادعا میشود ما هم سهم داریم 3ورثه بران حاکم هستند اما دوتا ورثه یکی 15 سال پیش و دیگری 5 سال پیش ادعا کردند که پدرمان فروخته و از طریق وکیل معاضدتی امور ایثارگران سپاه وکیل درخواست کردیم اما بجای ان که با ما همکاری کند با انها همکاری کرد یعنی بجای ان که از طرف ما از طریق خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کند از طرف دفتر حمایت اظهارنامه ارسال کرد انها هم ادعا کرده اند که ما خرده این از پدر و برادرمان عقل و هوش ندارد و پسرش مریض روانی در بیمارستان فلان بستری بود مدرکم داریم ان این برادر بی عقلمان را وادار به شکایت میکند البته تمام ورثه ها هم این ادعا را دارن که خانه که میبینید زمین بوده ما ملک کرده ایم پدرمان فروخته تمام ملک ها جدا هستند اما این خانه پدری که دوبرادر بالا کشیدن سهم منم کنارش بوده الان 15 سال است که میگذرد ایا راهی برای پس گرفتن ملک هست یا نه

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام بدوا میبایست تمامی مدارک واحکام ومستندات شما بررسی ومطالعه شود سپس نسبت به اتخاذ تصمیم منجر به نتیجه اقدام شود لذا درصورت صلاحدید ابتداعا با دردست داشتن کلیه مدارک ومستندات مراجعه تا مشاوره لازم داده شود
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)