مشاوره حقوقی رایگان - جزئیات وراثت

با سلام،
پدر ما قبل فوت قطعه زمینی به یکی از پسرهاش فروخته و در قرارداد فروش ذکر شده که خریدار هیچگونه حقی از بقیه اموال نخواهد داشت. آیا این قرارداد معتبر است یا همان قانون یک سوم (اینکه صاحب امول فقط میتواند در مورد یک سوم اموالش وصیت کند) در موردش صادق است؟ چون در اینجا بحث قرارداد مطروحه و با محروم کردن از ارث متفاوته نمیدونیم تکلیف چیه؟!!!

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

با سلام
شرط مذکور در قرارداد فاقد اعتبار است و فرزند میتواند مطابق مقررات از اموال ارث ببرد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هیچکس نمیتونه وراثش رو از ارث محروم کنه واینکار باطل هست. اون ملکی که قبل از فوت به یکی از پسرانش فروخته که هیچربطی به ارث نداره انگار که به یک غریبه فروخته. وبقیه اموال که درزمان فوت داشته به نسبت سهم قانونی بین وراث تقسیم میشه. اگر هم غیر از موارد فوق وصیتی کرده باشه یک سومش صحیحه الباقیش منوط به رضایت سایر وراث.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)