مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاشتن برای زندانی

با سلام
برادر بنده به جرم سرقت زندان میباشد آیا بعد از رد مال انجام دادن می‌توان برای 4 سال زندانی که برایش صادر کرده اند سند گذاشت تا آزاد شود یا به صورت پابند آزاد شود؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بابت آزادی خیر.
تقاضای پابند را هم با مستندات خود به واحد احرای احکام بدهید.بررسی میکنند.در شرایطی شاید قبول کنند.

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

برای درخواست پابند باید شرایطی را فراهم نمایید اگر جرم ایشان درجه 5 تا 8 باشد دون اینکه مدت زمانی را در حبس گذرانده باشند می‌توانند درخواست پابند کنند اما اگر جرم ایشان درجه 2 تا 4 باشد باید یک چهارم محکومیت خود را گذرانده باشند و سپس بتوانند درخواست پابند کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میتوان درخواست کرد
اما اصولا موافقت نمیشود
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، ملزم به تحمل کیفر و البته استفاده از تاسیسات ارفاقی مقرر در قانون اجرای احکام کیفری ست