مشاوره حقوقی رایگان - مربی ناخن کاری

سلام خسته نباشید ، من پیش یک ناخنکار آموزش دیدم الان تقریبا داره میشود یکسال
بعد آموزشی که داده اصلا با چیزایی که میگفت صدق نمیکرد ، یعنی یک مدل بردم 5 تا هنرجوش رو آورد روی یک دستش فقط کاشت پودر و ژل و ژلیش و لمینت رو یاد داد ، جدا از اینکه به ما گفت شماها دستیاری برید راه میوفتید نگران نباشید دستیاری هم نبرد ، الان هرچی میکارم خراب میشه وقتی ازشون مشکل میپرسم یا جواب نمیده یا 10 روز طول میکشد جواب بدهد ، نمیشه آموزش ناخن یک سال طول بکشه که ... خلاصه که اصلا خوب آموزش نداده و فقط اسم در کرده ، من میتونم پیگیری کنم تا قشنگ به اندازه پولی ک دادم آموزش ببینم؟ چون واقعا پول آموزش و وسایل رو با هزار تا زحمت و بدبختی جور کردم

پاسخ ها :

عدم آموزش کامل توسط مربی کلاس آموزشی