مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه بیمه معلم شخص ثالث

با سلام و خسته نباشید
من تصادفی داشتم که خودم مقصر حادثه بودم و دو سرنشین داشتم که هر سه ما اسیب دیدیم .. و بنده مقصر واژگونی اعلام شدم .. بعد از گذشت 8ماه هنوز رای دادگاه صادر نشده است اما بیمه گفته که من چون خودم راننده مقصرم میتونم قبل از صدور رای نهایی پیگیر بشم و دیه رو از بیمه بگیرم .. میخواستم بدونم ایا دیه ای که قراره بیمه پرداخت کنه با رای دادگاه فرق داره یا نه؟
آیا مبلغی کسر میشه اگر قبل از صدور رای بیمه رو بگیرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله چون بیمه دیه رو به تاریخ وقوع حادثه میده

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

با سلام
دیه طبق نظریه پزشکی قانونی و بر اساس موازین قانونی قابل پرداخت خواهد بود