مشاوره حقوقی رایگان - مجوز تغییر کاربری

با سلام بنده در زمین کشاورزی به متراژ پنج هزار متر که بیست سال پیش یک ساختمان 80متری ساخته شده بود یک ساختمان 70متری دیگر ساختم برای سکونت داعم ویک ساختمان 120متری جهت پرورش قارچ که نیمه تمام ماند به دلیل جلو گیری از شهر داری .اب چاه داریم برق و گاز هم کنارمان هست ایا جهاد مجوز تغیر کاربری میدهد که تخریب نشود؟

پاسخ ها :

دریافت مجوز تغییر کاربری زمین مجوز تغییر کاربری زمین تغییر کاربری زمین تغییر کاربری زمین