مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام
هفته پیش با عابر پیاده تصادف کردم که مقصر پنجاه پنجاه شد. پای عابر شکسته و بعد از عمل به کما رفتن، از اتباع هست و از اقوام درجه یک کسی بهش سر نزده. تکلیف ماشین بنده که در پارکینگ هست چیه؟ کلانتری هم گفته باید وکیلش حضور داشته باشه

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بیمه نامه خودرو وثیقه است و می‌توانید به دادسرا مراجعه و دستور رفع توقیف را اخذ نماید