مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث از ملک

سلام. من یک مادر مریضی داشتم که یک خونه و محوطه در روستا داشت چون با من زندگی می کرد ومن تمام هزینه ها ونگهداری ش رو انجام می‌دادم به تصمیم تمامی برادر وخواهران بابت انتقال اون ملک به من در بنگاه ازشون امضاواثر انگشت گرفتم بعداز اون باگرفتن وکالت از مادر کارهای انتقال انجام دادم وسند تک برگ گرفتم،الان بعداز گذشت یک سال وفوت مادر یکی از خواهران ادعای ارث کرده ،آیا باوجود این مدارکی که من دارم می تونه من رو محکوم کنه؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً نمی‌تواند مدعی شود مگر آنکه ضعفی در دلایل شما موجود باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خیر شما نالک رسمی آن خانه هستید و سایر وراث حقی ندارند مگر خودتان بخواهیید سهمی به آنها بپردازید