مشاوره حقوقی رایگان - بدهی گاز ملک اجاره ای

من چند ماه هست ک ملکی رو اجاره کردم که قید شده اجاره شبانه هم میشه داد بعد موجر برگه تسویه گاز برق تسویه کردند را به من نشون داد ما هم دیگر اعتماد کردیم نرفتیم دنبال ببنیم تسویه شده یا نه این ماجرا 3 ماه دارد میگذره که موجر میگفت پرداخت میکنم من هم گفتم پول اجاره برای بدهی که از قبل داشتید بابت پول گاز پرداخت کردن بعد مالک ناراحت شد گفت شما حقی ندارید پرداخت کنید شما باید کرایه این ماه برام بریزی وگرنه نمیگذارم کسی برود تو اون ویلا بعد 30 میلیون تومان بدهی قبلی داشتن مالک الان هر چی زنگ میزنم که گاز از اداره‌ گاز اومدن قطع کردن اما مالک نه جواب تماس پاسخگو هست نه پیام الان ما باید چی کار کنیم به املاک هم که میگیم حرف مارو میزند میگه زنگ میزنم جواب من هم نمیدن یا میگن باهاتون تماس میگیرم خواهش میکنم راهنمایی کنید به خدا خیلی گرفتارم ممنون میشم زودتر جواب بندرو بدید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌بایست قرارداد اجاره شما توسط وکیل بررسی گردد مکن است بعد یا تبصره‌ای جهت الزام موجر وجود داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد هزینه قبض گاز را پرداخت نمایید
و از مبلغ اجاره کسر نمایید
و ..

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید که از اجاره کسرخواهید کرد