مشاوره حقوقی رایگان - پرونده چک برگشتی

باسلام وخسته نباشدبنده چکی داشتم درسال98که برگشت زدم وحکم جلب صاحب چک روگرفتم بعد مدت ها طرف افتاد زندان ومن پرونده ام زدم رو پرونده اش الان از طرف دادگاه پیامکی اومده که پرونده فلان شماره در شعبه 6دادیاری ثبت شد منظورشان چیست؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق شعبه 6 دادیاری پرونده خود را پیگیری کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر پرونده شما از آن شعبه احرا شده که بعید میدونم چون چک حقوقی و از طریق اجرای احکام حقوقی انجام شده .. شعبه دادیاری مربوط به امر کیفری بهتر است از شعبه پیگیر باشید یا مناظر اخطار دادگاه باشید