مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

شلام. سند ملکی را برای گرفتن وام بدون مبایعه نامه و قولنامه به نام کسی کردم. پس از تسویه وام از بازگرداندن سند امتناع می کند. شکایت کردم و دادگاه رای به نفع من داد. اما حین مراحل دادرسی سند را به نام مادر خودش انتقال داده است. الان با رای دادگاه رفتم اداره ثبت برای گرفتن سند، متوجه شدم. دوباره شکایت کردم‌. آیا باز هم رای به نفع من می شود؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله شما باید دستور موقت منع نقل و انتقال ز همان ابتدا می‌گرفتید تا بااین مشکل مواجه نشوید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

انشالله باز هم همان دفاع ها را کنید