مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

با سلام همسرم را طلاق رجعی دادم و در حال حاضر ایشان در عده هستند و دوبار بعد طلاق پریود شده است . از طرفی ایشان اصرار به برقراری رابطه جنسی دارد چه زمانی میتوانم ایشان را صیغه کنم چون مایل به رجوع نیستم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور از 3 طهر زمانی است که زن 3 بار عادت زنانگی ببیند و دوران مذکور 3 بار تکرار شود. پس از این مدت زن از عده خارج می شود و می تواند مجدد ازدواج نماید اما ممکن است زنی به اقتضای سن عادت زنانگی نبیند. برای چنین زنی، مدت عده 3 ماه در نظر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

3 طهر باید بگذرد یعنی زن 3 بار عادت زنانگی ببیند وعده تمام شود