مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

من میخوام خانه ای را خریداری کنم و بنچاق دارد و فروشنده میگوید 2 ماه دیگه سند برایش میاید و برای بنیاد مستضعفان بوده است آیا ممکن است سند تعلق نگیرد و برای قولنامه چه چیزی بنویسم که اگه سند نیامد بتوانم ضرر و زیان بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
حضورا به بنیاد مستضعفان منطقه مراجعه و پیگیری نمایید.
در قرارداد شرط کنید چنانچه ظرف مهلت 2 ماه فروشنده نتواند سند ارائه کند معامله با ارسال اظهارنامه ای از جانب خریدار فسخ خواهد شد و فروشنده مکلف است 20 درصد کل بهای ملک را به عنوان وجه التزام به خریدار پرداخت کند.خریدار مخیر است میان فسخ و یا گرفتن وجه التزام و یا هردو مورد

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام بخشی از ثمن معامله رو موکول به زدن سند در دفتر خانه بکنید با قید حق فسخ در مدت دوماه در صورت عدم صدور سند