مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام بنده یه ماشین به نام خودم با پلاک شهرستان راور دارم ولی الان در کرمان زندگی می کنم و دانشگاه میرم و در کرمان هم خونه داریم که به نام مادرم هست آیا میتوانم با سند خونه که به نام مادرمه یک پلاک کرمان برای ماشین که به نام خودمه بگیرم؟ یا می توانم با گواهی اشتغال به تحصیل پلاک کرمان بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد گواهی له تحصیل می‌توانید احراز سکونت در دفاتر پیشخوان دولت انجام و درخواست پلاک نمایید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود با گواهی اشتغال به تحصیل امکان پذیر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با داشتن گواهی به اشتغال تحصیل امکان‌پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استفاده از گواهی اشتغال به تحصیل میتوانید