مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر

باسلام خانمی مجرد 42ساله و 20سال سابقه بیمه تامین اجتماعی با حداقل حقوق دارم.پدرم بازنشسته خدمات درمانی و فوت شدند.میخواستم فعلا با 20 سال سابقه بازنشسته شوم در آینده بعد از مادرم حقوق پدرم را که دو برابر حقوق من هست بگیرم این امکان دارد یا نه؟ چکار باید بکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مستمری پدر به دختر دارای حقوق دریافت دو مستمری مستمری پدر به دختر مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری