مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاوزی

سلام یه نفر دارای ده هکتار زمین داره دارای دو قطعه پنج هکتاری سند جداگانه!من یک قطعه پنج هکتاری را خریداری کردم با عرصه و اعیان که در سند قید شده که در داخل آن چاه کشاورزی و خانه ویلایی دارای آب برق است حالا اون طرفی که ازش خریداری کردم فوت کرده وراث آن ادعای ملک ویلای و آب برق می‌کنند آیا وراث می توانند از سهم داشته باشند؟

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام کاربر گرامی شما اشاره نفرموده اید که سند 5 هکتار شمت الان به اسم چه کسی است ،بطور کلی اگر سند به اسم شما هست که هیچی و اگه سند به اسم فروشنده متوفی هست و شما قولنامه ای چیزی مبنی بر فروش این زمین به شما دارید ورثه نمی‌توانند بر این زمین ادعایی داشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر در مبایعه‌نامه شرط خاصی ذکر شده باشد
باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه عمل گردد
و