مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با تعمیرات پارکینگ در ساختمان

سلام وقت بخیر
من مالک یک آپارتمان هستم. ساختمان ما 6 واحد هست. مدیر ساختمان میگوید دیوار پارکینگ نیاز به تعمیر دارد و کف پارکینگ هم بعضی از کاشی ها خراب شده. الان 5 واحد موافقت کردند که هزینه رو پرداخت کنند. ولی من موافقت نکردم. میتونند از راه قانونی شکایت کنن؟ مدیر ساختمان میگه چون 5 واحد قبول کردن، شما هم باید قبول کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام در خصوص مشاعات نیاز به اتفاق آراء دارد و اکثریت ملاک نیست مگر اینکه خطرآفرینی وضعیت حال حاضر ساختمان ایجاب نماید که در هر صورت بایستی تعمیر صورت گیرد.