مشاوره حقوقی رایگان - لواط دو پسر زیر 15 سال

من پارسال با یک پسری لواط داشتم و من فاعل بودن و مفعول هم رضایت داشته که فقط 4 الی 5 بار .. رفته ولی هیچ مایه منی از من بیرون نیامده و آن فرد هم شکایت نکرده حکم من چیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 140 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 مسؤولیت کیفری در حدود(به مانند جرم لواط) تنها زمانی محقق است که فرد حین ارتکاب جرم، عاقل، بالغ و مختار باشد.