مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

سلام تاریخ 7 /12 /98 خودروی تیبا 2 صفر از شخصی خریداری کرده ‌بنا به اصرار فروشنده که اعضای نمایشگاهی بود تمام ‌کمال پرداخت نموده ‌قرار شد ده روز آینده انتقال مالکیت صورت گیرد و قولنامه ای تنظیم شد که نوشته شده بیعنامه در دو نسخه امانت گذشت تقریبا 80 روز فروشنده از انتقال طفره می‌رود و دلیل انرا اختلاف با صفر فروش خودش که عنوان می‌کند ‌می‌گوید باید عودت داده شود ولی با مخالفت من ایشان طلب مبلغی در حدود 10 میلیون را دارد ضمنا در قولنامه مبلغ کل تسویه شده لذا خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند خودرو علیهش بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer