مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی

سلام زمینی زراعی داریم که متعلق به پدر بوده و باید بین شش پسر او تقسیم میشد ولی پسر بزرگتر قولنامه ای از خود نوشته وامضا جعل کرده و با آن درخواست سند کرده و پرونده اش در ثبت اسناد در حال صدور سند است چگونه می توان جلوی صدور سند را گرفت و چگونه می‌توان شکایت کرد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت کیفری جعل و سپس درخواست توقف عملیات اجرایی برای تنظیم سند