مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری بابت تخریب دیوار حیاط

زمینم را که در سال 92 خریدم .شهرداری مجوز ساخت نداده. خودم در سال 1401 بدون مجوز اقدام به ساخت نمودم و فعلا پرونده من در دیوان عدالت در جریان هست

سوال: امسال سال 1402 دیوار حیاطم را کشیدم ولی شهرداری بدون هیچ گونه اخطار کتبی و اطلاع قبلی و هماهنگی لازم با بنده(مالک) اقدام به تخریب دیوار حیاط نموده
آیا بنده میتوانم از شهرداری شکایت کنم یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به کارشناسی ملک و شرایط تخریب ثورت گرفته می‌توانید پیگیری نمایید