مشاوره حقوقی رایگان - تخلف قاضی

باعرض ادب و احترام از شما وکلای محترم دادراه
بنده یک سال به خاطر بی دقتی عمدی یا سهوی قاضی خانواده در صدور رای در شهر دور افتاده معطل شدم و به دلیل ارتباط و آشناییت و هم طلبه بودن قاضی فوق الذکر با پدر همسرم و ارتباط این دو نفر با سر دفتر ازدواج معرفی شده جهت ثبت واقعه ازدواج از طرف دادگاه متاسفانه بارها حدود 14ماه مابین دفترخانه و اجرای احکام و شعبه سوم خانواده در رفت وآمد بودم جهت اصلاح رای اولیه که به عمد و عمد قاضی باز رای را درست ننوشت و گفتند اشتباه تایپی هست
الان هم پرونده مهریه بنده متاسفانه در همین شعبه واقع شده و باز تکرر داستان فوق
سوال:به چه ارگان یا فرد قاطع می‌توان این دسیسه قاضی را گزارش و نتیجه گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

موضوع حساس و تخصصی است ، نیاز به بررسی بیشتر دارد