مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام
من از یک سخصی بیش از صد میلیون تومان سفته دارم بابت کالا و ضمانت
سفته ها امضا و اثر انگشت و آدرس دارن
برای این که واخواست کنم بانک گفته تاریخ بزن و بیار تا واخواست کنیم هر تاریخی هم که بزنم تا 9 روز کاری وقت دارم واخواست کنم ولی سوالم این هست وقتی سفته ها واخواست کردم و بردم دادگستری آیا آن شخص میتونم پول سفته ها نده و هزینه های که من باید انجام بدم آیا از آن شخص گرفته میشه؟
آیا حکم جلب صادر میشه اگر نیاد و اگر خودش پرداخت نکنه امکان گرفتن مبلغ از اقوام درجه 1 فرد وجود داره ؟
توقیف اموال چی ؟
یا اگر خودش اموالی نداشته باشه یا قبلاً مسدود شده باشه چی ؟

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله ازش گرفته میشه محکوم میشه اموالی داشته باشه توقیف میشه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کلیه هزینه ها طی دادخواست قابل مطالبه است و اگر مالی از خودش نشان ندهد جلب میشه و در صورت مسدودی اموال، طلب شما در صف قرار می گیرد تا اگر مالی ماند پرداخت شود مگر اینکه مال جدیدی از او معرفی کنید.
البته تاجر بدهکار قضیه اش فرق دارد