مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض کارفرما به سخت و زیان آور

با سلام
من 6 ماه قبل اقدام به سخت و زیان آور کردم بعد دو ماه حکم سخت زیان آور من تایید شد و من حکم را به کارفرما ابلاغ کردم کارفرما مخالفت کرد بعد از دو ماه حکم به نفع من دوباره صادر شد
و به بیمه ارجاع داده شد و بعد من نامه ابلاغیه بیمه را برای پرداخت حق بیمه به کارفرما ابلاغ کردم بعد از یک ماه پرداخت نکردن پرونده به اجراییات برای وصول رفت بعد کارفرما اعتراض کرد آیا کارفرما می‌تونه در این مدتی که گذشته دوباره اعتراض کنه بعد از اینکه رای دو بار به نفع من صادر شده است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر حکم که قطعی وبه مرحله اجرا دربیاد که قابل اعتراض نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مهلت اعتراض داشته باشند این امر امکان دارد