مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام ماشینی که خریده ام فروشنده یک ماه قبل چکی از کسی دیگه خریده بوده من صاحب قبلی رو پیدا کردم برای تعویض پلاک به من گفت که شخصی که شما ازش خریدین ماشین رو از من چکی خریده که اگر چک پاس نشه ماشین رو توقيف میکنم حالا من این وسط چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چون شما خریداری کرده اید توقیف شود با اعتراض ثالث امکان رفع توقیف وجود دارد
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح گردد