مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ببمه خصوصی به دولتی

10سال سابقه منشی دارم خصوصی الان 20سال سابقه دولتی پرکردم براانتقال چکارکنم سنم 50سالمه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیر بشوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید بیمه خود را تجمیع نمایید و با موافقت صندوق‌ها و تجمیع آن در صورتی که به سن بازنشستگی برسید بازنشسته خواهید شد البته باید ما با التفاوت بیمه پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد به بیمه و صندوق های مربوطه رجوع کنید