مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه و بازنشستگی در صورت اخراج

سلام بنده اگر بعد از 29 سال سابقه بیمه نیروهای مسلح به دلایلی اخراج بشوم وضعیت سنوات و بازنشستگی چگونه خواهد بود ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام کارمند اخراجی حتی بعد از اخراج میتواند همچنان تحت پوشش صندوق بازنشستگی باقی بماند و با پرداخت سالهای باقی مانده حق صندوق بیمه از مزایای بازنشستگی استفاده نمایند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به شکل حضوری از طریق ارگان مربوطه تحقیق و تفحص نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اگر حکم اخراج صادر شود پاداش و سنوات شما از بین خواهد رفت ولیکن سابقه بیمه شما محفوظ است و می‌توانید جهت پیگیری برای بازنشستگی از طریق مراجع ذی صلاح اقدام نمایید