مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مالیات بر اجاره مغازه توسط دارایی

سلام. مغازه ای را با مالکیت مشارکتی با همسرم به شخصی اجاره داده ام. اجاره نامه محضری است. آیا سازمان امور مالیاتی می تواند بیش از مبلغ اجاره نامه درآمد مشمول مالیات را تعیین کند؟ با توجه به اجاره نامه رسمی و محضری که در آن مبلغ اجاره قید شده و توسط بنده و همسرم در اظهارنامه درج شده و مالیات آن را هم در موعد مقرر پرداخت کرده ام، می بایست مالیات تعیین شود، ولی دارایی مبلغ بیشتری را به من ابلاغ الکترونیکی کرده. اعتراض کرده ایم.‌ ولی سوال من این است که آیا اصولا دارایی حق اخذ مالیات اضافه بر میزان واقعی که در اجاره نامه نوشته شده را دارد؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه ممیز شما بیشتر محاسبه کرده میتونید اعتراض کرده و پرونده را به شورای مالیات ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اداره دارایی ، اصولا بر اساس گردش حساب بانکی مبلغ مالیات بر درآمد را حساب می نماید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
احتمالا بر اساس گردش حساب بالای حساب مالیاتی شما چنین مبلغی برای شما منظور کرده اند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام گردش حساب را بررسی کرده اند اگر اعتراض دارید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مالیات موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بنا به تشخیص ممیز این امکان وجود دارد ولیکن شما باید اصول اسناد و مبانی نظریه ممیز در محاسبه مالیات را مطالبه و بر اساس آن اعتراض خویش را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری نمائید.