مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بابت بدهی برای خانواده

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم.
مادر بنده برای خرید زمین از یکی از اقوام پول قرض گرفته است و هیچگونه رسید و نوشته ای بین ما و اون شخص نیست و به صورت
صحبت پول را قرض گرفتیم و اون شخص هیچ مدرکی به جز رسید پول های واریزی ندارد من میخوام
تمام بدهی مادرم به اون شخص رو پرداخت کنم چه تعهد نامه ای میتوانم بنویسم که پس از پرداخت بدهی به اون شخص ادعای طلب نکند و ادعا نکند که پول ای که من به شخص پرداخت میکنم کمتر از بدهی ما به او بوده و سود پول خود را طلب نکند چون روز اول پولی که به ما قرض داده است قرار نبوده ما سودی به شخص پرداخت کنیم و در ضمن دیگر مزاحمت ای برای خود و خانواده ام ایجاد نکند.
و جلوی همسایگان آبروریزی نکند.