مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام روزتون بخیر.ویزیتور شرکت ... هستم10سال در این شرکت مشغولم.توکارهمیشه بحث ودعوا پیش میاد.مدیرجدیدباقوانین جدید یک کم اذیتمون کردپریروز باسرپرست کارم بحثم شدوباچشم گریون ازشرکت زدم بیرون با این که خداشاهده اصلامقصرنبودم.الان مدیر شرط کرده که باید جلوی همه بچه های شرکت ازشون عذرخواهی کنم.میخواد خوردوکوچیکم کند و تنها شرط برگشتن من عنوان کرده
وغیر از این حق برگشت به شرکت رو ندارم.متاسفانه دو روز دیگر قرار دادم تموم میشود. آیامیتونم شکایت کنم.بیمه واداره کار مشکلم رو حل میکند حقم رومیدهند؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به توضیحات بیشتر دارد . ولی به نظر می رسد امکان طرح دعوی باشد.