مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در زمان پدر آیا بعد از فوت پدر فرزند صاحب زمین است یا باید بین ورثه تقسیم گردد

سلام .پدرم در زمان حیات نصف زمین خانه را داده دو تا پسر برا خودشون خانه ساختن و گفتن زندگی کنید الان که پدر فوت کرده آیا اون خانه ها مال خودشون است یا به بقیه وراث هم سهم میبرن .پدر در زمان حیات به پسر سوم گفته اینا سهمی ندارن و بعد فوت من همش باید تقسیم بشه .هیچ سندی انتقال نیافته و شش دانگ به نام پدر است .الان پسر کوچک باید چکار کنه تا بتونه حقشو بگیره

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام باتوجه به این که سند یا قولنامه ای از سوی پدر مبنی بر انتقال انجام نشده کل ورثه ارث میبرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالی در زمان حیات منتقل نشده تمامی جزء‌ماترک است