مشاوره حقوقی رایگان - شوهر زندان

سلام خسته نباشی. شوهرم این دو ساله که زندانه و حکم 15 سال براش زدن اونم تو کشور عراق و دو تا بچه دارم نمیتونم جداشم ازش ولی خب من اینجا نیاز جنسیمو چطوری برطرف کنم اگه برم باکسی ارتباط کنم مشکلی هست یه راه میخام

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که در زوجیت وی برطرف کردن نیاز جنسی از طریق غیر همسر قانونی و شرعی نیست

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. تا زمانی که در قید زوجیت همسر فعلی خود هستید، برقرار کردن رابطه جنسی با مردان دیگر، صرف نظر از اینکه از نظر شرعی، گناه محسوب می شود، با توجه به نوع ارتباط، مشمول عناوین مجرمانه نیز خواهد بود. پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی، نسبت به تعیین تکلیف وضعیت زوجیت خود ولو به صورت غیابی اقدام نمایید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مادام که طلاق نگرفته اید هرگونه ارتباط جنسی نامشروع وغیرقانونی بوده وموجب مجازات است فلذا نسبت به وضعیت خود تعیین تکلیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید قانونا اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد.
زنا محسوب می شود
می توانید طلاق بگیرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام طبیعتا برطرف کردن این امر از لحاظ قانونی وشرعی مشگل دارد و حرام و مجازات دارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

امکان طلاق غیابی به سبب عسر و حرج وجود دارد، فقط رای دادگاه عراق را لازم داریم تماس بگیرید