مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه ایثارگران

من سهمیه ایثارگران(هم فرزندجانباز25درصدوهم فرزندازاده هستم) داشتم وازان استفاده کردم وپرستاری قبول شدم الان ترم4هستم می خواستم دوباره ازسهمیه استفاده کنم اگرمی شودمن راراهنمایی کنیدکه ازچه طریق اقدام کنم چون درقانون تعداددفعات استفاده ازسهمیه ایثارگران رانگفته اماسازمان سنجش می گوید که فقط یک بارمی شودازان استفاده کنید لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سمیه صادقیانی فر

سرکار خانم سمیه صادقیانی فر:

شما در تمام دوره های تحصیلی از لیسانس تا دکترا به صورت جداگانه در هر دوره دارای سهمیه در آزمون های سازمان سنجش هستید. بنابراین اگر در دوره های روزانه قبول شوید و انصراف دهید دیگر حق استفاده از سهمیه آن دوره مثلا لیسانس را ندارید. ولی اگر غیر روزانه (مجازی، نیمه حضوری، شبانه، غیر انتفاعی، پیام نور) آزمون سراسری باشید در صورت انصراف فقط یک بار دیگر می توانید در همان دوره باز از سهمیه تان استفاده کنید. در مورد آزمون های دانشگاه آزاد هم شرایطش با سازمان سنجش متفاوت است و فقط در یکی از دوره ها می توانید از سهمیه استفاده کنید برای اطلاع از تغییر باید از طریق تماس با مرکز آزمون دانشگاه آزاد شرایط را پیگیری کنید. ضمنا برای آگاهی بیش تر با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید.

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم