مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام دختری هستم 23ساله نزدیک به 8 سال هست که با اقای متاهل هستم ایشون از اول با کلک و دروغ پرده بکارت منو زد گفت الان این کارو انجام بده از فردا بهتر ما میخایم ازدواج کنیم بریم سر زندگی خودمون و تا الان نه عقد کردن چند روز پیش هم از این ایشون باردار بودم با کلک و دورغ سقط کردم میخاستم ببینم میشه ایشون بدون اجازه همسر اول صیغه دائم کنه یا صیغه موقت بعدا دائم کنه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول رابطه نامشروع مرد متاهل صیغه موقت بدون اجازه همسر صیغه دائم صیغه موقت رابطه نامشروع صیغه