مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مهریه عندالمطالبه از اجرای احکام و همزمان درخواست طلاق و حضانت بچه

سلام سال ها هست شوهرم بیکار هست و من خرجی دادم . مقداری پول خونه و ... رو که به نام خودمم بوده توی بورس ریخته و بعد از چند سال که درخواست برگشت پول رو دادم یک ماهه بی خبر رفته است. برای گرفتن پولم و مهریه درخواست توقیف سهام بورسی اش از طریق اجرای احکام دادم که هنوز خبری نشده . آیا میتونم همزمان درخواست طلاق و حضانت بچه هام رو بدهم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بحث طلاق با موارد مالی کاملا دو عنوان جدا از یکدیگر است

مباحث مالی ارتباطی به زن و شوهر بودن ندارد و می‌توانید مطالبه کنید اما برای بحث طلاق می‌بایست شرایط شما مورد بررسی قرار بگیرد که در صورت امکان می‌توانید تماس بگیرید