مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ضامن قبل از قطعی شدن حکم اعسار دوم

سلام به آقایی مبلغ40میلیون بابت سفته بدهکار هستم و محکوم به پرداخت شدم که متاسفانه بعداز30روز اعساردادم و در روز دادگاه به علت تصادف به دادگاه نرسیدم
اعسار دوم دادم البته با ضامن 14فروردین دادگاه داشتم شاهدها را بردم و دادگاه احضارات راپذیرفت وهنوزحکم نیامده اماحساب های ضامن و خودم را مسدود کرده آیا قبل ازحکم قطعی میتونه برای ضامن اقدام کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست پاسخ اعسار شما بیاید مگر اینکه اعسار را در مهلت مقرر ثبت کرده باشید