مشاوره حقوقی رایگان - شرکت با مسئولیت محدود

با درود و احترام.
6 ماه پیش یک نفر با وعده راه اندازی یک کسب و کار خیلی پر سود پیشنهاد شراکت داد. قرار شد یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت بشه و من ملک به ارزش حدود 3 میلیارد بیارم و سایر شرکا سرمایه نقدی جمعا حدود 2 میلیارد تومان.
بعد از تسلیم و تاییدیه ملک من، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اجازه اظهار نظر در تصمیمات شرکت به من نمیدادن و پاسخگو نبودن حتی حق امضای من رو توی هئیت مدیره گرفتن.
من توی مجمع عمومی کل ترکیب هیئت مدیره رو عوض کردم ولی هئیت مدیره قبلی از تحویل تحول سرمایه و مدارک شرکت به هیئت مدیره جدید علی رغم ارسال اظهارنامه امتناع میکند و حتی من شک دارم سرمایه نقدی تادیه شده باشد.
چطوری میتونم بابت مطمئن بشم که سایر شرکا سرمایه نقدی رو تادیه کردن و مدارک و سرمایه شرکت رو از هیئت مدیره قبلی بگیرم و خسارت این ماه هایی که سرمایه ام خوابیده رو طلب کنم؟
سپاس گذارم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق شورای حل اختلاف می توانید تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خبره در زمینه حسابرسی درخواست بنمایید.