مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تعویض پلاک

سلام خدمت تمام دست اندرکاران خسته نباشید
آقا من ماشین خریدم و40روز وکالت کاری گرفتم که خوردیم به عیدو از اون سمت بنده چک برگشتی داشتم 22روز بازداشت بودم
و 6روز دیگه وقت دارم برای تعویض پلاک و الان ماشین بمده پارکینگ هست دنبال کاراش هستم دربیارم سوال من این بود که اگر وقت تعویض پلاک تموم بشه باید چیکار کنم
درضمن صاحب ماشین فوق از ایران رفته

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام چاره ای جز تمدید وکالتنامه ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدد وکالت بگیرید یا از طریق دادگاه اقدام کنید که چند ماه زمان می‌برد