مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول رهن خونه بابت مهریه

باسلام
من یه خونه رهن دادم به مستاجر، حالا ایشون با همسرش اختلاف داره و همسرشون میخواد قرار داد رهن و اجاره ملک بنده را به دادگاه ارائه بده، آیا ملک بنده در این خصوص بابت پول رهنی که دراختیار بنده هست براش مشکلی پیش میاد یانه؟ آیا من کار خاصی رو باید انجام بده(میخوام خونه رو به کس دیگه ای رهن بدم)

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر دادگاه حکم دهد مبلغ رهن نزد شما میماند تا به طلبکار بدهید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

خیر درصورت تمایل به پاسخ تکمیلی گزینه مشاوره تلفنی را فعال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبلغ نزد شما می ماند تا دادگاه در این زمینه دستور و رای خودرا اعلام‌نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبلغ رهن را بعدا به دستور دادگاه به شخص طلبکار پرداخت میکنید