مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک نکردن خریدار

سلام بنده حدود یک سال پیش یک دستگاه لیفان خریدم تعویض پلاک کردم
حدود ده روز پیش فروختم با برگه کارشناسی که کارشناس خبره بود که تو برگه ذکر شده هیچ چیزی تعویضی نیست
حالا خریدار هر روز به من زنگ میزند میگه ماشین تعویض پلاک نمیشود چون شاسی جلو تعویض هستش و ازمن درخواست 8 میلیون تومان پول نقد دارد
که به یک نفر بده براش تعویض پلاک کنند
من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر واقعا کارشناس عدم تعویضی بودن قطعات خودرو را تایید نموده، پس نیاز به پرداخت چیزی از سوی شما نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نظر یک کارشناس را مبنای توافق بگذارید