مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

بنده در دی ماه 1402 نفقه مو گذاشتم اجرا و در شورای حل اختلاف کارشناس برام 3700 تعیین کرد و چون داخل خونه بودم مبلغ کرایه خونه از این مبلغ کم می‌شود مبلغ 2200 به حساب بنده هر ماه میاد
و الان همسرم خونه ای که داخلش بودیم چون کرایه نپرداخته بود صاحب خونه حکم تخلیه گرفت و بنده الان جهازم برداشتم رفتم اقاام وسایل خودشو برداشت رفت و نه درخواست طلاقی میده نه تکلیف منو مشخص میکنه من الان باید چکار کنم چطوری اقدام کنم هم برای مابقی نفقم هم تعیین تکلیفم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینجا می‌توانید برای مطالبه الباقی نفقه و مهریه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مطالبه الباقی نفقه و مهریه اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قبلی قطعی شده است ،دادخواست تعدیل نفقه را تقدیم دادگاه نمایید