مشاوره حقوقی رایگان - مجمع بورسی

آیا سهامدار حقوقی مانند بانک ... میتواند در مجمع تشکیل شده بدون داشتن وکالت نامه محضری خود را موکل 120 میلیون سهمی بداند که 10 سال پیش به کارکنان خود داده که آیا معلوم نیست آنها زنده هستند یا تا حالا نفروخته اند و یا از کجا معلوم رای آنها بانک ... باشد

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام خیر مگر اینکه زمان انتقال سهم از انها وکالت گرفته باشد و البته نیازی به وکالت مجضری نسیت و انهم مشروط به زنده بودن و عدم انتقال می باشد