مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی

سلام.وقتتون بخیر
من 8 ماه از شوهرم دور بودم و الان به اختیار خودم بخوام برم پزشک قانونی که ثابت بشه رابطه جنسی در این مدت نبوده امکانش هست؟یا چطور میتونم ثابت کنم رابطه ای نبوده؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون دستور مقام قضایی نمی‌توانید به پزشکی قانونی برای انجام معاینات مراجعه نمائید.
در ابتدا بایستی دعوای مربوطه را مطرح نمائید و سپس با دستور قاضی به پزشکی قانونی مراجعه نمائید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به طور اختیاری نمی‌توانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید
درضمن مدت تشخیص رابطه ی جنسی محدود است