مشاوره حقوقی رایگان - چراغ قرمز و دور زدن در بریدگیها

سلام
یک سوال که جواب مختلف شنیدم
در محل بریدگی اتوبان یا بلوار در صورتیکه چراغ روبرو قرمز باشه آیا مجاز به دور زدن در محل بریدگی یا انتهای بلوار یا بزرگراه و چرخش در مسیر هستیم؟
تاکید میکنم که منظورم گردش به راست یا چپ نیست بلکه دور زدن در محل بریدگیهاست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید